17.5 C
Vilnius
Ketvirtadienis, liepos 18, 2019

Žyma: Reinaldas Janonis

Grilis naujokams: ką daryti, kad mėsa burnoje tirptų

Specialiai kepimui ant žarijų paruoštų maisto produktų asortimentas šiltuoju metu laiku kasmet yra vis gausesnis: su tradiciniais šašlykais aršiai konkuruoja marinuoti kepsniai, šonkauliukai, dešrelės ir įvairiausios jų variacijos... Virtuvės šefo ir maisto stilisto Reinaldo...

Mėsainiai ir dešrainiai be sąžinės graužaties: 5 šefo patarimai savaitgaliui

Išgirdęs žodžius „mėsainis“ ar „dešrainis“, ne vienas susiraukia – esą nesveika. „Nebūtinai!“, – sako virtuvės šefas ir maisto stilistas Reinaldas Janonis ir siūlo būtent šiais patiekalais paįvairinti kepsnių sezoną. „Bet kuris maistas sveikas ir skanus...

MAŽEIKIAI

SUŽINOK PIRMAS!

390GerbėjaiPatinka
2SekėjaiSekti
82SekėjaiSekti
89SekėjaiSekti
1SekėjaiSekti
64PrenumeratoriaiPrenumeruoti

LIETUVA

RENGINIAI MAŽEIKIUOSE